Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Ο Τασος Αντιοχος στο Ionian Radio gr:Εντονη κριτικη σε ολους και σε ολα ..βολες και στα ΜΜΕ

Καλεσμένος στον Ionian Radio και στην εκπομπή «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΙΟΝΙΟ» του Δημήτρη Τετράδη ήταν ο Δημοτικός Σύμβουλος της μειοψηφίας και υποψήφιος Βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Ελληνες, κ.Τάσος Αντίοχος.
Ο κ. Αντίοχος αναφέρθηκε στην συνειδητή επιλογή του όπου διεκδίκησε με την παράταξη του κ. Αντώνη Αντίοχου στις απερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, ενώ ταυτόχρονα τόνισε ότι είναι οπαδός της πολιτικής συναίνεσης.
«Εγώ πέτυχα στον πρώην Δήμο Αρτεμισίων να μην κάνω δομική αντιπολίτευση αλλά να δω αν ήταν σωστά αυτά που πρότεινε ο Δήμαρχος. Πετύχαμε, γιατί αφήσαμε το Δήμο Αρτεμισίων χωρίς χρέος ενώ συγχρόνως παρουσιάσαμε και έργο» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Αντίοχος ενώ αναφερόμενος στην Δημοτική Αρχή  σήμερα είπε ότι περίμενε να υπάρξει συναίνεση και συνεργασία με τον κ.Μποζίκη αλλά δυστυχώς δεν υπήρξε.
Αποτυχία χαρακτήρισε τον «Καλλικράτη» γιατί «αυτό που κατάφερε ήταν να ερημώσουν οι Δήμοι της Ζακύνθου και να έχουμε άδεια χωριά».
Ο κ. Αντίοχος όμως δεν παρέλειψε να επισημάνει και την σοβαρότητα  της ανύπαρκτης εντομοκτονίας και μυοκτονίας που μπορούν να αποβούν και μοιραίες ενώ σχολίασε και την άποψη του Αντιδήμαρχου κ. Ν. Ακτύπη περί «τεράστιου κόστους» μιας τέτοιας ενέργειας από πλευράς Δημοτικής Αρχής λέγοντας  πως είναι σύμφωνος στο ότι “υπάρχει έλλειψη χρημάτων αλλά μπορούν να εξοικονομηθούν, τα χρήματα αυτά  από τις αδελφοποιήσεις”.
Αναφορά όμως ο κ. Αντίοχος έκανε και στο Λίβα , εκφράζοντας την αρνητική στάση του στο χώρο καθότι όπως είπε 800 μέτρα κάτω είναι ο υδροφόρος ορίζοντας. Μάλιστα μίλησε και για προσωπική του μελέτη όσο αφορά το θέμα που ενώ την παρουσίασε στο Δημοτικό Συμβούλιο ποτέ δεν πέρασε στα πρακτικά , ποτέ δεν του δόθηκε ο ανάλογος χρόνος να την παρουσιάσει ενώ τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που παρευρίσκονταν  «κατ΄επιλογήν» δεν παρουσίασαν το θέμα.
Αρνητική στάση όμως ο κ.Αντιοχος έδειξε και για την Δημοτική Ακτή καθότι θεωρεί ότι η Δημοτική Αρχή, δεν επέδειξε πρόθεση συνεννόησης, ίσως γιατί « κάτι ήθελε να μην γνωστοποιηθεί» .
Για την επιλογή του ως υποψήφιος Βουλευτής με τους «Ανεξάρτητους Ελληνες» δήλωσε ότι ανήκει στην  Λαϊκή Δεξιά εκφράζοντας πάντα ελεύθερα την γνώμη του και επεσήμανε ότι ο ίδιος μαζί με τον Γάσπαρο στήριξαν τον Σαμαρά  να εκλεγεί ενώ μέχρι το 2011 δεν είχε κανένα λόγο εναντίον του σημερινού Πρωθυπουργού. «Μετά όμως ο Σαμαράς έκανε κολοτούμπα άλλαξε πολιτική και λέει τα αντίθετα από ότι παρουσίαζε. Εγώ εξακολουθώ να είμαι ο ίδιος, είμαι Νεα Δημοκρατία, ο Σαμαράς είναι η Νέα Πολιτική Ανοιξη, ήρθε για να καταστρέψει την Νέα Δημοκρατία και τον Πάνο Καμμένο τον διέγραψε γιατί έδειξε αντιμνημονιακή στάση» είπε  ο κ.Αντίοχος ενώ παράλληλα επεσήμανε ότι η Κυβέρνηση θα καταρρεύσει σύντομα.
Τέλος δήλωσε ότι σαν «Ανεξάρτητοι Έλληνες» δεν έχουν αποφασίσει ακόμη τις κινήσεις τους για τις επικείμενες εκλογές στο Δήμο, αλλά δεν θα ταχτούν με ανθρώπους που στην Κεντρική Πολιτική Σκηνή είναι υποστηρικτές μνημονίων.
Ολόκληρη την συνέντευξη του κ.Αντώνη Αντίοχου μπορείτε να παρακολουθήσετε στο IonianRadio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου