Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας επισυνάπτω δύο επιστολές που έστειλα στις δύο ιστοσελίδες newspost.gr και makeleio.gr, που το καθένα ξεχωριστά (δυστυχώς με μεγάλη διασπορά στο διαδίκτυο), ασχολήθηκε με ένα ατυχές, αλλά σοβαρό συμβάν που αφορά τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και τη Θράκη.

Τις συγκεκριμένες επιστολές δεν πρόκειται να τις διανείμω στα ΜΜΕ με άλλο Δελτίο Τύπου. Θα περιοριστώ σε αυτούς τους δύο αποδέκτες, ώστε να περιορίσω όσο μπορώ περισσότερο έναν «θόρυβο» που ούτε αξίζαμε ούτε το χρειαζόμασταν.

Θα προσπαθήσω να κρατήσω απ’ έξω εφημερίδες, περιοδικά, κανάλια, ραδιόφωνα κλπ.

Με την ευκαιρία θα σας παρακαλούσα, για να αποφύγουμε την όποια άλλη μελλοντική εμπλοκή, εάν υπάρχουν ειδικές απορίες για εθνικά θέματα ή για θέματα εξωτερικής πολιτικής, παρακαλώ, να μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου είτε τηλεφωνικά είτε με ηλεκτρονική επιστολή σας.

Σας παραπέμπω στις αποφάσεις που πήραμε στο Συνέδριο για την εξωτερική πολιτική των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και σας επισημαίνω ότι οι όποιοι χειρισμοί μου γίνονται πάντα σε συνεννόηση και σε συνεργασία με τον Προέδρό μας Πάνο Καμμένο, για τον οποίο ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει  ότι έχει ξεκάθαρα εθνικά πιστεύω.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς


Τέρενς Κουίκ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου