Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

ΠΡΟΣ: ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ/MAKELEIO.GR
ΑΠΟ : ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ/ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ & ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
           ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΗΜΕΡ: ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013


Αγαπητέ Στέφανε,

Διάβασα την ανάρτησή σου σχετική με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και τη Θράκη.

Σε διαβεβαιώ κατηγορηματικά, ότι η όποια ατυχής διατύπωση απο αστοχία ή άγνοια  (σίγουρα όχι από πρόθεση και το υπογράφω) για το καθεστώς της Θράκης, δεν απηχούν τις πάγιες και ξεκάθαρες θέσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Με ξέρεις καλά.Ξέρεις πολύ καλά ποιές είναι οι θέσεις μου στα Εθνικά θέματα, έχοντας, μάλιστα, υπηρετήσει για δεκαετίες το πολιτικό και διπλωματικό ρεπορτάζ.

Γνωρίζεις και τις αμετακίνητες θέσεις του  Προέδρου του Κινήματος Πάνου Καμμένου, ο οποίος έχει αποδείξει επανειλημμένα τα ξεκάθαρα Εθνικά του πιστεύω, έναντι της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής. Σου υπενθυμίζω, επίσης, ότι για καθαρά σημειολογικούς λόγους, πέρυσι, στις πρώτες εκλογές, είχε επιλέξει την Εδρα του Νομού Εβρου.

Φυσικά και δεν αναγνωρίζουμε «μειονότητες...Τούρκων» ή «άλλες εθνικές μειονότητες», όταν η Συνθήκη της Λωζάνης περιγράφει με σαφήνεια Θρησκευτικές Μειονότητες και μόνο.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ υπενθυμίζουν ΠΑΝΤΟΤΕ και ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ τα όσα προβλέπονται από τη Συνθήκη της Λωζάνης, που δεν επιτρέπουν σε ΚΑΝΕΝΑ την παραμικρή παρερμηνεία.

Ο Πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος, με έχει ορίσει Τομεάρχη Εξωτερικών από τη πρώτη μέρα της ορκομωσίας μου ως Βουλευτή και παράλληλα μου ανέθεσε την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ευθύνη της Κοινοβουλευτικής Εποπτείας και Διαχείρησης των ζωτικών Εθνικών θεμάτων της Θράκης.

Αυτό το έργο το επιτελώ με την τεράστια βοήθεια που έχω από τους τοπικούς Πολιτευτές και τα μέλη των Συντονιστικών Επιτροπών, έτσι ώστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να είμαστε η μόνη πολιτική δύναμη που αισθάνεται ξεκάθαρα απέναντί του το Προξενείο της Κομοτηνής που διακινεί εκατομμύρια μαύρο χρήμα, με χιλιάδες πράκτορες για να επιτύχει τους αντεθνικούς στόχους του.

Από χθες το απόγευμα ξεκίνησα τον σχεδιασμό για τη ΑΜΕΣΗ πραγματοποίηση της 15ης,  μέσα σε 10 μήνες, περιοδείας μου στη περιοχή. (Η τελευταία ήταν την περασμένη Τρίτη).

Σε ευχαριστώ και εσένα για την αταλάντευτη συνεπή θέση που κρατάς, υπερασπιζόμενος τα Εθνικά θέματα της πατρίδας μας.

Φιλικά
Τέρενς





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου