Κυριακή 19 Μαΐου 2013


Καλά νέα για τους ελαιοπαραγωγούς! Αρχίστε εμφιάλωση σε μπουκαλάκια 250 ml.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Μαΐου 18, 2013

Bottles of olive oil are lined in a factory in Dos Hermanas, near the Andalusian capital of Seville September 21, 2012. REUTERS/Marcelo del PozoΚοινοτική οδηγία – δώρο πριν από λίγο! Από την πρώτη Ιανουαρίου του 2014, τα εστιατόρια υποχρεούνται να σερβίρουν το ελαιόλαδο σε σφραγισμένο μπουκάλι, χωρίς την δυνατότητα να επαναχρησιμοποιείται! Τα μπουκάλια μόλις τελειώνουν, θα πηγαίνουν στον κάλαθο των αχρήστων.

Αρχίστε λοιπόν την εμφιάλωση σε μικρά μπουκαλάκια γιατί θαγίνουν ανάρπαστα.

From January 1, 2014, eateries will be banned from serving oil to diners in small glass jugs or dipping bowls, and forced instead to use pre-sealed, non-refillable bottles that must be disposed of when empty.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου